| Składniki analityczne: | ||
| białko surowe | 36 | % |
| surowe oleje i tłuszcze | 18,5 | % |
| błonnik surowy | 3,5 | % |
| popiół surowy | 7 | % |
| wapń | 1,3 | % |
| fosfor | 1,1 | % |
| sód | 0,5 | % |
| białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 74,1 | % |
| Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
| Pierwiastki śladowe: | | |
| żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasami n-hydratem) | 160 | mg |
| miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasami n-hydratem) | 16 | mg |
| mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasami n-hydratem) | 42 | mg |
| cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasami n-hydratem) | 100 | mg |
| jod (uzupełnione jodynianem wapnia bezwodnym) | 2,8 | mg |
| Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje z?obdobnymi skutkami: | | |
| witamina A | 22 000 | IU |
| witamina D3 | 1 350 | IU |
| witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 260 | mg |
| witamina B1 | 13 | mg |
| witamina B2 | 25 | mg |
| witamina B6 | 16 | mg |
| witamina B12 | 183 | µg |
| witamina C | 203 | mg |
| niacynamid | 124 | mg |
| kwas foliowy | 4,4 | mg |
| biotyna | 1,1 | mg |
| chlorek choliny | 2 693 | mg |
| tauryna | 2 000 | mg |
| Aminokwasy: | | |
| DL-metionina | 10 000 | mg |
| Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |