| Składniki analityczne: | ||
| białko surowe | 32,5 | % |
| surowe oleje i tłuszcze | 19 | % |
| surowe włókno | 3,4 | % |
| popiół surowy | 6,9 | % |
| wapń | 1,2 | % |
| fosfor | 1 | % |
| sód | 0,3 | % |
| białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 78,9 | % |
| Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
| Pierwiastki śladowe: | | |
| żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 187 | mg |
| miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 20 | mg |
| mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 43 | mg |
| cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 144 | mg |
| selen (uzupełnione organiczną formą selenu produkowaną przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), | 0,47 | mg |
| jod (uzupełniony bezwodnym jodanem wapnia) | 2,51 | mg |
| Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje s?podobnymi efektami: | | |
| witamina A | 21 365 | IU |
| witamina D3 | 1 260 | IU |
| witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 270 | mg |
| witamina B1 | 13 | mg |
| witamina B2 | 27 | mg |
| witamina B6 | 14 | mg |
| witamina B12 | 107 | µg |
| witamina C | 207 | mg |
| niacynamid | 132 | mg |
| kwas foliowy | 4,5 | mg |
| biotyna | 1 | mg |
| chlorek choliny | 2 456 | mg |
| tauryna | 2 000 | mg |
| Aminokwasy: | | |
| DL-metionina | 6 600 | mg |
| Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |