| Składniki analityczne: | ||
| białko surowe | 38 | % |
| oleje i tłuszcze surowe | 14 | % |
| włókno surowe | 7,5 | % |
| popiół surowy | 7,8 | % |
| wapń | 1,16 | % |
| fosfor | 1,1 | % |
| sód | 0,28 | % |
| białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 80,80 | % |
| Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
| Pierwiastki śladowe: | | |
| żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 197 | mg |
| miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 20 | mg |
| mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 41 | mg |
| cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 157 | mg |
| selen (uzupełnione organiczną formą selenu produkowaną przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) | 0,5 | mg |
| jod (uzupełniony bezwodnym jodkiem wapnia) | 2,7 | mg |
| Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
| witamina A | 20 780 | IU |
| witamina D3 | 1 260 | IU |
| witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 254 | mg |
| witamina B1 | 12 | mg |
| witamina B2 | 26 | mg |
| witamina B6 | 14 | mg |
| witamina B12 | 96 | µg |
| witamina C | 204 | mg |
| niacynamid | 117 | mg |
| kwas foliowy | 4,5 | mg |
| biotyna | 1 | mg |
| chlorek choliny | 2 152 | mg |
| L-karnityna | 350 | mg |
| tauryna | 2 000 | mg |
| Aminokwasy: | | |
| DL-metionina | 8 100 | mg |
| Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |