Składniki analityczne: | ||
białko surowe | 38 | % |
oleje i tłuszcze surowe | 14 | % |
włókno surowe | 7,5 | % |
popiół surowy | 7,8 | % |
wapń | 1,16 | % |
fosfor | 1,1 | % |
sód | 0,28 | % |
białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 80,80 | % |
Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
Pierwiastki śladowe: | | |
żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 197 | mg |
miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 20 | mg |
mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 41 | mg |
cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 157 | mg |
selen (uzupełnione organiczną formą selenu produkowaną Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) | 0,5 | mg |
jod (uzupełniony bezwodnym jodkiem wapnia) | 2,7 | mg |
Witaminy, prowitamin i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
witamina A | 20 780 | IU |
witamina D3 | 1 260 | IU |
witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 254 | mg |
witamina B1 | 12 | mg |
witamina B2 | 26 | mg |
witamina B6 | 14 | mg |
witamina B12 | 96 | µg |
witamina C | 204 | mg |
niacynamid | 117 | mg |
kwas foliowy | 4,5 | mg |
biotyna | 1 | mg |
chlorek choliny | 2 152 | mg |
L-karnityna | 350 | mg |
tauryna | 2 000 | mg |
Aminokwasy: | | |
DL-metionina | 8 100 | mg |
Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |