Składniki analityczne: | ||
białko surowe | 37 | % |
surowe oleje i tłuszcze | 21,5 | % |
błonnik surowy | 2,5 | % |
popiół surowy | 8,5 | % |
wapń | 1,4 | % |
fosfor | 1,2 | % |
sód | 0,32 | % |
białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 87,8 | % |
Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
Pierwiastki śladowe: | | |
żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 213 | mg |
miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 21 | mg |
mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 43 | mg |
cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 160 | mg |
selen (uzupełnione organiczną formą selenu produkowaną przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) | 0,5 | mg |
jod (uzupełniony bezwodnym jodanem wapnia) | 2,8 | mg |
Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
witamina A | 21 000 | IU |
witamina D3 | 1 300 | IU |
witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 250 | mg |
witamina B1 | 12 | mg |
witamina B2 | 26 | mg |
witamina B6 | 14 | mg |
witamina B12 | 95 | µg |
witamina C | 195 | mg |
niacynamid | 115 | mg |
kwas foliowy | 4,4 | mg |
biotyna | 1,1 | mg |
chlorek choliny | 1 780 | mg |
tauryna | 2 000 | mg |
Aminokwasy: | | |
DL-metionina | 8 300 | mg |
Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |