| Składniki analityczne: | ||
| białko surowe | 37 | % |
| surowe oleje i tłuszcze | 21,5 | % |
| błonnik surowy | 2,5 | % |
| popiół surowy | 8,5 | % |
| wapń | 1,4 | % |
| fosfor | 1,2 | % |
| sód | 0,32 | % |
| białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 87,8 | % |
| Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
| Pierwiastki śladowe: | | |
| żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 213 | mg |
| miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 21 | mg |
| mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 43 | mg |
| cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 160 | mg |
| selen (uzupełnione organiczną formą selenu produkowaną przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) | 0,5 | mg |
| jod (uzupełniony bezwodnym jodanem wapnia) | 2,8 | mg |
| Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
| witamina A | 21 000 | IU |
| witamina D3 | 1 300 | IU |
| witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 250 | mg |
| witamina B1 | 12 | mg |
| witamina B2 | 26 | mg |
| witamina B6 | 14 | mg |
| witamina B12 | 95 | µg |
| witamina C | 195 | mg |
| niacynamid | 115 | mg |
| kwas foliowy | 4,4 | mg |
| biotyna | 1,1 | mg |
| chlorek choliny | 1 780 | mg |
| tauryna | 2 000 | mg |
| Aminokwasy: | | |
| DL-metionina | 8 300 | mg |
| Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |