Składniki analityczne: | ||
białko surowe | 32 | % |
surowe oleje i tłuszcze | 14,4 | % |
błonnik surowy | 4,5 | % |
popiół surowy | 7,5 | % |
wapń | 1,1 | % |
fosfor | 1 | % |
sód | 0,27 | % |
białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 86 | % |
Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
Pierwiastki śladowe: | | |
żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 208 | mg |
miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 20 | mg |
mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 45 | mg |
cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 154 | mg |
selen (uzupełniony organiczną formą selenu produkowaną przez Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060) | 0,5 | mg |
jod (uzupełniony bezwodnym jodkiem wapnia) | 2,8 | mg |
Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
witamina A | 22 230 | IU |
witamina D3 | 1 260 | IU |
witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 255 | mg |
witamina B1 | 12 | mg |
witamina B2 | 26 | mg |
witamina B6 | 14 | mg |
witamina B12 | 94 | µg |
witamina C | 216 | mg |
niacynamid | 116 | mg |
kwas foliowy | 4,5 | mg |
biotyna | 1 | mg |
chlorek choliny | 1 970 | mg |
tauryna | 2 000 | mg |
Aminokwasy: | | |
DL-metionina | 7 000 | mg |
Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |