Składniki analityczne: | ||
białko surowe | 36 | % |
surowe oleje i tłuszcze | 18,5 | % |
błonnik surowy | 3,5 | % |
popiół surowy | 7 | % |
wapń | 1,3 | % |
fosfor | 1,1 | % |
sód | 0,5 | % |
białka pochodzenia zwierzęcego z całkowitej zawartości białek | 74,1 | % |
Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
Pierwiastki śladowe: | | |
żelazo (uzupełnione chelatem żelaza i aminokwasów n-hydratem) | 160 | mg |
miedź (uzupełnione chelatem miedzi i aminokwasów n-hydratem) | 16 | mg |
mangan (uzupełnione chelatem manganu i aminokwasów n-hydratem) | 42 | mg |
cynk (uzupełnione chelatem cynku i aminokwasów n-hydratem) | 100 | mg |
jod (uzupełnione jodanem wapnia bezwodnym) | 2,8 | mg |
Witaminy, prowitaminy i chemicznie zdefiniowane substancje o podobnym działaniu: | | |
witamina A | 22 000 | IU |
witamina D3 | 1 350 | IU |
witamina E (RRR-alfa-tokoferol) | 260 | mg |
witamina B1 | 13 | mg |
witamina B2 | 25 | mg |
witamina B6 | 16 | mg |
witamina B12 | 183 | µg |
witamina C | 203 | mg |
niacynamid | 124 | mg |
kwas foliowy | 4,4 | mg |
biotyna | 1,1 | mg |
chlorek choliny | 2 693 | mg |
tauryna | 2 000 | mg |
Aminokwasy: | | |
DL-metionina | 10 000 | mg |
Naturalne konserwanty. Antyoksydanty | | |