Zalecane użycie:
| Składniki analityczne: | ||
| białko surowe | 44 | % |
| tłuszcz surowy | 14 | % |
| włókno surowe | 6 | % |
| popiół surowy | 7,5 | % |
| kwasy tłuszczowe omega-3 | 0,4 | % |
| kwasy tłuszczowe omega-6 | 1,6 | % |
| wapń | 1,2 | % |
| fosfor | 1 | % |
| sód | 0,4 | % |
| magnez | 0,08 | % |
| skrobia | 15 | % |
| cukry ogółem | 0,8 | % |
| Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
| witamina A (3a672a) | 20 000 | IU |
| witamina D3 (3a671) | 800 | IU |
| witamina E (3a700) | 600 | mg |
| chlorek choliny (3a890) | 2 000 | mg |
| biotyna (3a880) | 3 | mg |
| D-pantotenian wapnia (3a841) | 60 | mg |
| niacynamid (3a315) | 65 | mg |
| organiczny cynk (3b606) | 100 | mg |
| organiczne żelazo (3b106) | 50 | mg |
| organiczny magnez (3b504) | 35 | mg |
| organiczna miedź (3b406) | 3 | mg |
| jodek potasu (3b201) | 3,5 | mg |
| organiczny selen (3b810) | 0,2 | mg |
| tauryna (3a370) | 2 500 | mg |
| L-karnityna (3a910) | 600 | mg |
| L-metionina (3c305) | 2 000 | mg |