Formuła zarządzania struwitem
Składniki analityczne: | ||
białko surowe | 32 | % |
tłuszcz surowy | 15 | % |
włókno surowe | 2,5 | % |
popiół surowy | 8 | % |
kwasy tłuszczowe omega-3 | 0,5 | % |
kwasy tłuszczowe omega-6 | 2 | % |
wapń | 0,7 | % |
fosfor | 0,6 | % |
sód | 1,1 | % |
magnez | 0,06 | % |
potas | 0,6 | % |
chlorki | 1,5 | % |
siarka | 0,5 | % |
hydroksyprolina | 0,4 | % |
tauryna | 0,25 | % |
witamina D3 | 500 | IU/kg |
Dodatki odżywcze w 1 kg: | ||
witamina A (3a672a) | 20 000 | IU |
witamina D3 (3a671) | 500 | IU |
witamina E (3a700) | 600 | mg |
chlorek choliny (3a890) | 2 000 | mg |
biotyna (3a880) | 3 | mg |
D-pantotenian wapnia (3a841) | 65 | mg |
niacynamid (3a315) | 80 | mg |
organiczny cynk (3b606) | 120 | mg |
organiczne żelazo (3b106) | 60 | mg |
organiczny magnez (3b504) | 60 | mg |
organiczna miedź (3b406) | 3 | mg |
jodek potasu (3b201) | 4 | mg |
organiczny selen (3b810) | 0,2 | mg |
tauryna (3a370) | 2 500 | mg |
L-metionina (3c305) | 2 000 | mg |
L-tryptofan (3.4.1) | 1 000 | mg |
L-karnityna (3a910) | 500 | mg |