Baton proteinowy EXCELENT jest również źródłem witamin. Zawiera 24% białka, 43% węglowodanów, a także rozgałęzione aminokwasy (BCAA) i niezbędny aminokwas L-glutaminę..
- doskonały smak
- 24% białka
- wysokiej jakości źródła białka
- BCAA, L-glutamina, witaminy
EXCELENT baton proteinowy jest przeznaczony: - jako przekąska o każdej porze dnia
- do uzupełnienia białka
Użycie: po rozpakowaniu produkt jest przeznaczony do natychmiastowego spożycia.
Uwaga: Żywność wzbogacona suplementami diety, szczególnie odpowiednia dla sportowców.
Nie jest przeznaczona dla dzieci, kobiet w ciąży i karmiących. Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25 °C, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Chroń przed mrozem. Producent nie ponosi odpowiedzialności za ewentualne szkody powstałe w wyniku niewłaściwego użycia lub przechowywania.
EXCELENT PROTEIN BAR smak marcepanowy z migdałami: syrop glukozowo-fruktozowy, czekolada mleczna 14% (cukier, masło kakaowe, miazga kakaowa, pełne mleko w proszku, emulgatory lecytyna sojowa i E 476, ekstrakt waniliowy), izolat białka sojowego, koncentrat białka serwatkowego, syrop inwertowany, płatki sojowe, tłuszcz roślinny (z nasion palmy olejowej, palmowy, shea), krem o smaku waniliowym (cukier, olej palmowy i shea, serwatka, mleko, emulgator lecytyna sojowa, aromat, barwnik E 160c), migdały 4%, kokos (kokos, przeciwutleniacz dwutlenek siarki), ekstrudat kukurydziano-ziemniaczany (kasza kukurydziana, mąka ziemniaczana, cukier, błonnik pszenny), emulgator lecytyna rzepakowa, L-glutamina, zagęstnik guma guar, aromat, przeciwutleniacz mieszanka naturalnych tokoferoli, L-leucyna, premiks witaminowy (kwas L-askorbinowy, DL-α-tokoferyloacetan, nikotynamid, D-pantotenian wapnia, chlorowodorek pirydoksyny, ryboflawina, mononitrat tiaminy, kwas pteroilomonoglutaminowy, D-biotyna, cyjanokobalamina), L-izoleucyna, L-walina, konserwant kwas sorbowy.
Produkt zawiera alergeny: gluten, soję, mleko, migdały. Może zawierać śladowe ilości orzechów, orzeszków ziemnych i sezamu.