Opis VL Nutribird A19 3kg
SKŁAD
nasiona (nasiona kanarkowe 50%), zboża, oleje i tłuszcze, pochodne roślinne, owoce (5%), warzywa, minerały, różne cukry, glina, MOS, juka
SKŁADNIKI ANALITYCZNE
białko 19%, zawartość tłuszczu 12%, popiół surowy 8%, włókno surowe 1,50%, lizyna 1%, metionina 0,55%, tryptofan 0,20%, treonina 0,60%, wapń 1,15%, fosfor 0,60%, sód 0,35%, magnez 0,13%
DODATKI/KG
DODATKI ODŻYWCZE
witamina A 7200 MJ, 3a160a β-karoten 4,35 mg, witamina D3 1500 MJ, witamina E 85 mg, witamina K3 3 mg, witamina B1 7,50 mg, witamina B2 16 mg, D-pantotenian wapnia 20 mg, witamina B6 6 mg, witamina B12 0,03 mg, witamina C 60 mg, niacyna 80 mg, kwas foliowy 1,50 mg, biotyna 0,27 mg, chlorek choliny 790 mg, 3b202 (jod) 2 mg, E4 (miedź) 10 mg, 3b503 (mangan) 100 mg, 3b605 (cynk) 100 mg, E8 (selen) 0,20 mg
DODATKI ZOOTECHNICZNE
Bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544) 22.10 8 CFU, endo-1,4-β-ksylanaza (EC 3.2.1.8) 3000 EPU